Kategorie
Ilość w opakowaniu
Kształt
Materiał
Talerze z trzciny cukrowej
Talerze z trzciny cukrowej to połączenie unikalności, trwałości i elegancji. Każdy, kto prowadzi restaurację, organizuje piknik czy spotkanie rodzinne w szerokim gronie i szuka oryginalnych i ekologicznych naczyń, powinien wypróbować talerzy z trzciny cukrowej. Te jednorazowe naczynia są w 100% kompostowalne, co sprawia, że są wyjątkowo przyjazne środowisku. Do ich produkcji wykorzystuje się włókna z trzciny pozostające po ekstrakcji cukru. Naczynia jednorazowe biodegradowalne, takie jak talerze z trzciny cukrowej to doskonała alternatywa dla syntetycznych odpowiedników, które w zdecydowanej większości przypadków rozkładają się przez wiele lat i pozostawiają ogromny ślad węglowy.
Talerze z trzciny cukrowej w naszym sklepie ekologicznym
Talerze z trzciny cukrowej cieszą się coraz większym zainteresowaniem kupujących. Wpływ na to mają niewątpliwe i niepodważalne zalety tych jednorazowych naczyń, takie jak:
- odporność – talerze z trzciny cukrowej są niezwykle wytrzymałe na przemakanie i działanie wysokich temperatur;
- szeroki zakres zastosowań – sprawdzają się zarówno w użytku domowym, jak i w lokalach gastronomicznych, można ich bez obaw używać do potraw suchych, jak i dań mokrych, gorących i oleistych;
- ogromny wybór – talerze z trzciny cukrowej dostępne są w naszym sklepie w dwóch kolorach, w różnych wielkościach i kształtach. Kupujący mogą zdecydować się na ten typ naczyń jednorazowych kwadratowych, owalnych i okrągłych;
- neutralność – wszystkie oferowane przez nas talerze oraz inne naczynia biodegradowalne są całkowicie neutralne pod względem przenikania zapachów i smaków potraw na nich serwowanych.
Wybieraj świadomie! To mały krok dla Ciebie, ale wielki dla naszej Planety!


